Dompelpompen: Selectie, Levering, Installatie, Onderhoud, Reparatie!

Pumptech, specialist in pompoplossingen.

✓ Jarenlange expertise
✓ Flexibele service
✓ Technisch ondersteunend
✓ Advies op maat
✓ Voor bedrijven en particulieren

Plumber in uniform holds water pump at showcase in plumbering store. Man buying sanitary engineering in shop

Waarom kiezen voor PumpTech?

 • Expertise in Selectie:

  Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste dompelpomp die aan uw specifieke behoeften voldoet. We nemen de tijd om uw vereisten te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen.

 • Betrouwbare Levering:

  Met PumpTech kunt u rekenen op tijdige en betrouwbare levering van uw dompelpomp, waar u ook bent. We streven ernaar om uw project zonder vertragingen te ondersteunen.

 • Vakkundige Plaatsing:

  Onze ervaren technici zorgen voor een professionele installatie van uw dompelpomp, met aandacht voor detail en kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat uw systeem correct wordt geïnstalleerd voor optimale prestaties.

 • Snelle Herstelling:

  In het zeldzame geval van een storing staan onze experts paraat om snel en efficiënt herstellingen uit te voeren. We begrijpen de urgentie en streven ernaar om uw systeem zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

 • Periodiek Onderhoud:

  Bij PumpTech geloven we in preventief onderhoud om de levensduur en prestaties van uw dompelpomp te maximaliseren. We bieden regelmatige onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal werkt.

Dompelpompen, de voordelen: 

Dompelpompen zijn een essentieel hulpmiddel voor veel industriële, residentiële en commerciële toepassingen, variërend van waterverwijdering uit putten tot afvalwaterbehandeling. Bij PumpTech zijn we trots op ons uitgebreid assortiment aan dompelpompoplossingen, die de volgende belangrijke voordelen bieden:

 • Directe onderdompeling voor efficiënte werking:

  Dompelpompen worden direct in de vloeistof geplaatst die ze moeten verplaatsen, wat zorgt voor efficiënte waterverwijdering en vermindering van energieverlies. Dit maakt ze bijzonder effectief voor diepe putten en ondergelopen gebieden.

 • Veelzijdigheid in toepassingen:

  Van het drooghouden van kelders tot het leegpompen van vijvers, zwembaden en overstromingsgebieden, dompelpompen zijn veelzijdig en kunnen in diverse situaties worden ingezet. Ze zijn ook effectief in het verpompen van vuil water met vaste deeltjes.

 • Geruisloze werking:

  Omdat ze ondergedompeld zijn, werken dompelpompen geruisloos, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in bewoonde gebieden of andere situaties waar geluidsoverlast een probleem kan zijn.

 • Hoge duurzaamheid en weinig onderhoud:

  Ontworpen voor ruige omstandigheden, dompelpompen zijn duurzaam en ontworpen om te werken in veeleisende omgevingen. Hun gesloten systeem vermindert blootstelling aan externe elementen, wat leidt tot minder slijtage en onderhoud.

  Bekijk hier onze Dompelpompen!

Zoekt u advies of heeft u vragen over een specifiek type pomp? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

pumptech_overons-900x600

Vraag hier uw offerte aan:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Wat onze klanten zeggen:

Ben Vroemans
Ben Vroemans
2023-05-31
Echte vakmensen!
josse bellings
josse bellings
2023-02-16
Geweldige service en topadvies. Zeker 5 sterren waard
Max van Valen
Max van Valen
2023-02-15
Enorm tevreden van Pumptech! Een super service met advies op maat. Zeker weten een aanrader!
Bart Ngln
Bart Ngln
2022-09-14
Proffesioneel, super advies en uitstekende service ?
Mark Lenaerts
Mark Lenaerts
2021-11-17
Topservice!! Snel, correct en duurzaam. Doe zo verder!
Gayaneh Beirens
Gayaneh Beirens
2021-08-02
Heel tevreden van de goede service!
ismael bel haj
ismael bel haj
2021-07-10
Je ne recommande pas! Je les ai contacté pour un soucis avec ma pompe à eau ksb. Les techniciens sont qualifiés mais prix exorbitant. Le prix de la vanne est de 250 euros et ils m'ont demandés 800 euros
Geert Nouwkens
Geert Nouwkens
2020-12-23
Zeer tevreden van Pumptech! Goeie service en snel geholpen, 5/5
Seppe Dierckx
Seppe Dierckx
2020-12-23
De technische ondersteuning was snel en effectief, na maanden van haperen werkt onze regenwaterpomp eindelijk terug naar behoren!