Liverani

Liverani Pompen bij PumpTech – Uw betrouwbare partner voor hoogwaardige pompoplossingen!

Bij PumpTech zijn we trots om samen te werken met Liverani, een toonaangevend Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van pompen voor diverse industrieën. Liverani staat bekend om zijn hoogwaardige pompen die worden gebruikt in sectoren zoals de voedsel- en drankindustrie, farmaceutische productie, chemische verwerking, en meer.

Ons aanbod omvat:

  • Roestvrijstalen pompen: Speciaal ontworpen voor hygiënische toepassingen zoals in de wijn-, bier-, en sapproductie, waar hoge hygiënische normen vereist zijn.
  • Flexible waaierpompen: Geschikt voor het verpompen van delicate en viskeuze vloeistoffen, ideaal voor toepassingen waar voorzichtigheid bij het behandelen van het product cruciaal is.
  • Centrifugaalpompen: Voor verschillende industriële en commerciële toepassingen, bekend om hun efficiëntie en betrouwbaarheid.
  • Self-priming pompen: Ideaal voor toepassingen waar het aanzuigen van vloeistoffen belangrijk is, zoals in voedingsmiddelen- en chemische processen.

Bij PumpTech bieden we een volledig scala aan diensten voor Liverani-pompen, inclusief selectie, levering, installatie, onderhoud en reparatie. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste pomp voor uw specifieke behoeften, waarbij we altijd streven naar optimale prestaties en maximale klanttevredenheid.

Bent u benieuwd welke Liverani-oplossingen wij u te bieden hebben? Contacteer ons en vraag een gratis offerte aan!

liverani

Vraag hier uw offerte aan:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Ben Vroemans
Ben Vroemans
2023-05-31
Echte vakmensen!
josse bellings
josse bellings
2023-02-16
Geweldige service en topadvies. Zeker 5 sterren waard
Max van Valen
Max van Valen
2023-02-15
Enorm tevreden van Pumptech! Een super service met advies op maat. Zeker weten een aanrader!
Bart Ngln
Bart Ngln
2022-09-14
Proffesioneel, super advies en uitstekende service ?
Mark Lenaerts
Mark Lenaerts
2021-11-17
Topservice!! Snel, correct en duurzaam. Doe zo verder!
Gayaneh Beirens
Gayaneh Beirens
2021-08-02
Heel tevreden van de goede service!
ismael bel haj
ismael bel haj
2021-07-10
Je ne recommande pas! Je les ai contacté pour un soucis avec ma pompe à eau ksb. Les techniciens sont qualifiés mais prix exorbitant. Le prix de la vanne est de 250 euros et ils m'ont demandés 800 euros
Geert Nouwkens
Geert Nouwkens
2020-12-23
Zeer tevreden van Pumptech! Goeie service en snel geholpen, 5/5
Seppe Dierckx
Seppe Dierckx
2020-12-23
De technische ondersteuning was snel en effectief, na maanden van haperen werkt onze regenwaterpomp eindelijk terug naar behoren!