Waterpompen: Selectie, Levering, Installatie, Onderhoud, Reparatie!

Pumptech, specialist in pompoplossingen.

✓ Jarenlange expertise
✓ Flexibele service
✓ Technisch ondersteunend
✓ Advies op maat
✓ Voor bedrijven en particulieren

Plumber in uniform holds water pump at showcase in plumbering store. Man buying sanitary engineering in shop

Waarom kiezen voor PumpTech?

 • Expertise in Selectie:

  Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste waterpomp die aan uw specifieke behoeften voldoet. We nemen de tijd om uw vereisten te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen.

 • Betrouwbare Levering:

  Met PumpTech kunt u rekenen op tijdige en betrouwbare levering van uw waterpomp, waar u ook bent. We streven ernaar om uw project zonder vertragingen te ondersteunen.

 • Vakkundige Plaatsing:

  Onze ervaren technici zorgen voor een professionele installatie van uw waterpomp, met aandacht voor detail en kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat uw systeem correct wordt geïnstalleerd voor optimale prestaties.

 • Snelle Herstelling:

  In het zeldzame geval van een storing staan onze experts paraat om snel en efficiënt herstellingen uit te voeren. We begrijpen de urgentie en streven ernaar om uw systeem zo snel mogelijk weer operationeel te maken.

 • Periodiek Onderhoud:

  Bij PumpTech geloven we in preventief onderhoud om de levensduur en prestaties van uw waterpomp te maximaliseren. We bieden regelmatige onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal werkt.

Waterpompen, de voordelen: 

Waterpompen vormen de kern van veel huishoudelijke, agrarische en industriële systemen, en zorgen voor de essentiële distributie van water waar het nodig is. Bij PumpTech begrijpen we het belang van betrouwbare waterpompen voor uw dagelijkse behoeften. Ontdek de voordelen van onze waterpompen:

 • Veelzijdige Toepasbaarheid:

  Onze waterpompen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het irrigeren van landbouwgrond en het voorzien van huishoudens van water, tot het ondersteunen van industriële processen. Deze veelzijdigheid maakt ze een ideale keuze voor elke waterbehoefte.

 • Hoge Efficiëntie:

  PumpTech waterpompen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie, wat zorgt voor een effectieve waterverplaatsing tegen minimale energiekosten. Dit draagt bij aan duurzaamheid en vermindert uw operationele kosten.

 • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:

  Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze waterpompen bestand tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik en zware werkomstandigheden. Ze bieden langdurige betrouwbaarheid en prestaties, wat essentieel is voor kritieke waterbehoefte.

 • Gebruiksvriendelijk en Onderhoudsarm:

  De eenvoud van het ontwerp en de constructie van onze waterpompen zorgen voor eenvoudige installatie, gebruik en onderhoud, waardoor u tijd en geld bespaart op lange termijn onderhoud.

  Bekijk hier onze productencatalogus.

Zoekt u advies of heeft u vragen over een specifiek type pomp? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

pumptech_overons-900x600

Vraag hier uw offerte aan:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Wat onze klanten zeggen:

Ben Vroemans
Ben Vroemans
2023-05-31
Echte vakmensen!
josse bellings
josse bellings
2023-02-16
Geweldige service en topadvies. Zeker 5 sterren waard
Max van Valen
Max van Valen
2023-02-15
Enorm tevreden van Pumptech! Een super service met advies op maat. Zeker weten een aanrader!
Bart Ngln
Bart Ngln
2022-09-14
Proffesioneel, super advies en uitstekende service ?
Mark Lenaerts
Mark Lenaerts
2021-11-17
Topservice!! Snel, correct en duurzaam. Doe zo verder!
Gayaneh Beirens
Gayaneh Beirens
2021-08-02
Heel tevreden van de goede service!
ismael bel haj
ismael bel haj
2021-07-10
Je ne recommande pas! Je les ai contacté pour un soucis avec ma pompe à eau ksb. Les techniciens sont qualifiés mais prix exorbitant. Le prix de la vanne est de 250 euros et ils m'ont demandés 800 euros
Geert Nouwkens
Geert Nouwkens
2020-12-23
Zeer tevreden van Pumptech! Goeie service en snel geholpen, 5/5
Seppe Dierckx
Seppe Dierckx
2020-12-23
De technische ondersteuning was snel en effectief, na maanden van haperen werkt onze regenwaterpomp eindelijk terug naar behoren!