Zilmet

Zilmet bij PumpTech – Uw betrouwbare partner voor hoogwaardige pompoplossingen!

Bij PumpTech zijn we trots op ons partnerschap met Zilmet, een vooraanstaand Italiaans merk dat bekend staat om zijn innovatie, betrouwbaarheid en topkwaliteit in expansievaten en drukhoudsystemen. Zilmet biedt een uitgebreide reeks producten die perfect inspelen op de behoeften van HVAC-systemen, sanitaire toepassingen en industriële processen.

Ons aanbod omvat onder andere:

  • Expansievaten: Voor zowel verwarmings- als koelsystemen, ontworpen om drukvariaties in gesloten systemen effectief op te vangen en te beheren. Deze vaten zorgen voor optimale veiligheid en efficiëntie.
  • Hydroforsystemen: Voor het handhaven van constante waterdruk in zowel huishoudelijke als industriële watersystemen, wat zorgt voor een betrouwbare en consistente waterstroom.
  • Warmtewisselaars: Voor efficiënte warmteoverdracht in HVAC- en industriële systemen, waardoor energie wordt bespaard en prestaties worden geoptimaliseerd.
  • Dompelpompen en drukverhogingspompen: Voor diverse toepassingen zoals watervoorziening en irrigatie, bieden deze pompen betrouwbaarheid en duurzaamheid in uiteenlopende omstandigheden.

Bij PumpTech bieden we een volledig scala aan diensten voor Zilmet-producten, van zorgvuldige selectie en tijdige levering tot professionele installatie en betrouwbaar onderhoud of reparatie. Wij streven ernaar om optimale prestaties en maximale klanttevredenheid te garanderen door nauw samen te werken met onze klanten en hun specifieke behoeften te begrijpen.

Bent u benieuwd welke Zilmet-oplossingen wij u te bieden hebben? Contacteer ons en vraag een gratis offerte aan!

Bekijk hier onze Zilmet producten.

Vraag hier uw offerte aan:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Ben Vroemans
Ben Vroemans
2023-05-31
Echte vakmensen!
josse bellings
josse bellings
2023-02-16
Geweldige service en topadvies. Zeker 5 sterren waard
Max van Valen
Max van Valen
2023-02-15
Enorm tevreden van Pumptech! Een super service met advies op maat. Zeker weten een aanrader!
Bart Ngln
Bart Ngln
2022-09-14
Proffesioneel, super advies en uitstekende service ?
Mark Lenaerts
Mark Lenaerts
2021-11-17
Topservice!! Snel, correct en duurzaam. Doe zo verder!
Gayaneh Beirens
Gayaneh Beirens
2021-08-02
Heel tevreden van de goede service!
ismael bel haj
ismael bel haj
2021-07-10
Je ne recommande pas! Je les ai contacté pour un soucis avec ma pompe à eau ksb. Les techniciens sont qualifiés mais prix exorbitant. Le prix de la vanne est de 250 euros et ils m'ont demandés 800 euros
Geert Nouwkens
Geert Nouwkens
2020-12-23
Zeer tevreden van Pumptech! Goeie service en snel geholpen, 5/5
Seppe Dierckx
Seppe Dierckx
2020-12-23
De technische ondersteuning was snel en effectief, na maanden van haperen werkt onze regenwaterpomp eindelijk terug naar behoren!